Gastenboek

Lees hier de verhalen van mensen die u voorgingen in het huren of kopen van een camper gebouwd door Knoef Camperbouw en Camperverhuur. Heeft u ook een leuke reiservaring of wilt u een belevingen delen schrijf ons dan uw eigen verhaal.

Gastenboek

Beschrijf hier uw reisverhaal.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Reacties

Leo van Zelm (Warnsveld)
Reisverhaal: De eerste 10 dagen van oktober met een Knoef camper naar Zuid Frankrijk geweest. Het was onze eerste camper ervaring en deze is zeer goed bevallen, nette ruime en zeer fraai ingerichte camper . Alles werkte naar behoren, zeker voor herhaling vatbaar ! Datum: 11/01/2016
Joop en Yvonne Ahlers (Westervoort)
We hebben in augustus vier weken de camper gehuurd. De bedoeling was om een tocht in Noorwegen te gaan maken. Helaas heeft het slechte weer ons naar Duitsland "verdreven". Hier hadden we de rest van de vakantie prima weer. We zijn nog nooit met een camper op stap geweest, maar deze eerste keer is ons prima bevallen. De camper is van alle luxe voorzien en gemakkelijk overal te parkeren! Het is ons bijzonder goed bevallen. Je zit hoog, de auto heeft een pittige motor en als je wilt vertrekken dan ben je binnen een kwartier weer onderweg. We waren onder de indruk van de enthousiaste en vriendelijke service van de Elke en Anne. Datum: 09/13/2016
Sep,Clemens en Marjo Raben (Doetinchem)
Wij hebben in juli 3 weken de camper gehuurd en zijn via Oostenrijk naar Kroatië geweest, onder andere op de eilanden Krk, Cres en Lošinj. Door de compacte camper kwamen we makkelijk overal, zoals in dorpjes en op de veerboten. Onze vakantie was super, veel gezien en beleefd. En dit mede door de fijne camper en goede service van Knoef. Datum: 06/12/2016
Marc en Monique (Hummelo)
Reisverhaal: Afgelopen twee weken camper van gehuurd. Prima, service en een goed uitgeruste camper (zelfs met waterpas). We hadden geluk met onze "last minute". We raden iedereen aan om op tijd te reserveren. De campers van Knoef zijn gewild! Datum: 06/13/2016
Ankie Krikke en Heini Krikke (Brummen)
Na een kennismaking met een ouder Engels echtpaar in een camper in Noorwegen, droomden we al meer dan 40 jaar van een camper. We zijn niet verder gekomen dan een caravannetje, maar de droom is uitgekomen. Nu ook oud. We kozen voor de camper van Knoef, niet in de laatste plaats om de indruk die Henk Knoef op mijn zuster maakte. Het werd de manier om nog een keer naar de Lofoten te gaan. Het is een geslaagde reis geworden, wat een gemak. In Zweden namen we niet meer de hoofdwegen, wat een beter en mooier beeld van Zweden gaf, vervolgens door Noorwegen. De armoede was hier verdwenen en de voorzieningen waren zoals we thuis gewend zijn. De campings zijn ingesteld op trekkende campers, in juni vooral gericht op de grijze golf en gezinnen zonder schoolgaande kinderen. De Lofoten blijven mooi en we konden zonder problemen de smalle en soms slecht onderhouden weggetjes nemen. Via zelfs een stukje Finland ging de reis door Zweden weer verder. Het was genieten om met de camper te rijden, me niet gerealiseerd dat je tijdens het rijden een mooier uitzicht hebt, meer overzicht over het verkeer en dus een veiliger gevoel. Ook het gemakkelijker stoppen en parkeren voor rendieren, schitterende uitzichten en een beertje was een genoegen. Bij thuiskomst kwamen we in een hittegolf, maar de dames Knoef waren zeer coulant. De reis van ongeveer 7200 km in vier weken met deze camper is een aanrader. Datum: 12/04/2015
Trees en Koos Snijder (Didam)
Een week in mei en twee weken in juli 2015 naar alle tevredenheid de nieuwe buscamper van de fa. Knoef gehuurd. Doordacht, praktisch en degelijk is op de camper van toepassing. Vriendelijk, gemoedelijk en flexibel is de benadering van de fam. Knoef. En dat spreekt ons enorm aan. Sterker nog; dat is zelfs de reden waarom we kiezen voor Knoef camperverhuur!
Ruud en Anja (Warnsveld)
We wilden een week eens uitproberen hoe een campervakantie zou bevallen en hebben spijt dat we niet langer de buscamper van Knoef hadden gereserveerd! Ons huisje op wielen, waarin aandacht voor detail jarenlange ervaring met campers 'verraadde' smaakt naar meer! Anne en Elke, we melden ons weer!
Cees en Marion (Zuid-Holland)
Als nieuwkomers in de camperwereld, hebben we grondig onderzoek gedaan naar de beste kwaliteit/prijs verhouding in het huren van een buscamper. Vervolgens terechtgekomen bij Henk en Ina Knoef en vooral door hun persoonlijke benadering en flexibiliteit besloten we het avontuur met hen aan te gaan. Met de Fiat Ducato twee weken onbekommerd door Frankrijk en Spanje getrokken, ruim 4000 km afgelegd en op 11 verschillende plekken overnacht. De buscamper was van alle gemakken voorzien en heeft ons geen moment in de steek gelaten. We raden iedereen dan ook Henk Knoef Camperbouw aan. Henk en Ina, nogmaals bedankt en veel succes met jullie nieuw avontuur in Oostenrijk! Datum: 09/15/2014
Ans en Wim Wiessner (Raamsdonksveer)
Wij hebben dit jaar (2014) van 20 mei tot 4 juli een buscamper gehuurd Bij Henk en Ina Knoef. Een degelijk gebouwde camper. We hebben daarmee de reis van ons leven gemaakt. Meer dan 8500 km door scandinavie. Via Zweden naar de Lofoten en langs de kust weer terug. Het was een belevenis. ""onze stoere KNOEFFIE"" heeft ons nooit in de steek gelaten. Heel tevreden zijn we ook door de persoonlijke behandeling bij Henk en Ina. We hebben van onze vakantie een blog gemaakt op waarbenjij.nu (Ans en Wim on tour). Hadden we ook maar zo'n camper voor onszelf.. Datum: 07/24/2014
Gert en Wilma Schutteman (Bad Bentheim Duitsland)
Wij kochten onze camper in 2011 bij Henk Knoef in Vorden. We prijzen ons nog zeer gelukkig met onze camper. Wij hebben zeer goede ervaringen met Knoef Camperbouw in Vorden.
Lammie en Betsie Willemen (Dorst)
Na meerdere Camperbouwers te hebben bezocht en gesproken zijn we in zee gegaan met Henk. We hadden een eis t.a.v. de vorm van de alkoof op de Sprinter en Henk heeft dit geweldig mooi opgelost. Hebben nu 30.000km gereden en zijn zeer tevreden . Dus als iemand plannen heeft voor een zelfbouw Camper ga dan zeker langs bij Kamperbouw Knoef in Vorden.
Sjoerd & Nicolien Flapper (Zelhem)
Hallo Henk & Ina , Het waren 3 fantastische weken en niet alleen door het mooie weer maar mede dankzij de goed uitgeruste camper die wij tot onze beschikking hadden. Bedankt voor de service ! Tot ziens ..
Elly Masselink & Frank Bolder (Hoog-Keppel)
Zeker veertig campers hadden we al bekeken, op zoek naar een geschikte camper. Ze waren te groot, te klein, te duur, slecht afgewerkt of er hing een geur van oude sokken of gekookte kool. We zochten iets niet alledaags en dat vonden we bij Henk. We wilden de camper gebruiken om op vakantie te gaan maar ook voor ons werk. Ons bedrijf werkt voor gemeenten die bij burgers draagvlak zoeken voor beslissingen over bijv. bezuinigingen op groenonderhoud of het dorpshuis. De camper is een soort rijdend kantoor waarmee we naar wijken en dorpen gaan; het is verrassend om te zien hoe goed burgers reageren. We vinden altijd wel een oplossing. De camper die we daarvoor zochten vonden we bij Henk. Door het bed te verwijderen achterin de camper ontstond een werkruimte voor drie mensen, precies wat we zochten. De hoekbank voorin was geschikt om mensen te ontvangen. Henk heeft voor ons een oplossing gevonden om het bed weer terug te plaatsen als we op vakantie willen. Het resultaat is dat we een representatieve werkruimte op wielen hebben en een fijne camper om zelf mee op vakantie gaan.
Daan Boonman ( Zutphen)
Voor een weekendje Amsterdam hebben mijn vriendin en ik een camper gehuurd bij Henk Knoef. We hebben heerlijk genoten met de mooie en erg nette camper als ideale basis. De persoonlijke aanpak en service spraken ons ook erg aan. Zeker voor herhaling vatbaar.
Sjoerd & Ineke Cats (Duiven)
We konden nergens vinden wat we zochten. Via de website kwamen we terecht bij Henk Knoef en we waren onder de indruk van zijn manier van bouwen. Wij hadden ons ontwerp en Henk heeft zijn jarenlange ervaring. Het resultaat is onze ruime praktische 2-persoons Renault Master, waarmee we in november 2013 naar volle tevredenheid een proefritje van een maand door Frankrijk en Italië hebben gemaakt. Alles werkt en de overblijvende wensenlijst is erg kort.
Janny & Wim Hilarius (Delden)
Wij hebben onze camper in 2008 op basis van een Volkswagen LT46 laten bouwen door Henk Knoef. Konden geen fabriekscamper vinden met de door ons gewenste indeling (o.a. bedden vaak te klein voor lange mensen. Een zeer solide casco. Wat daarbij opvalt is het handige "buigen" van de cascopanelen bij de alkoof en naar de cabine. Geen losse panelen met kitnaden nodig voor de aerodynamica, zoals je dat ziet bij fabriekscampers. Efficiënt ingericht interieur. Degelijk afgewerkt meubilair zonder poespas. En niet te vergeten: een prettige ontvangst en overleg.
Theo Heitkonig (Bocholt)
Wij hebben onze Mercedes camper in 2000 door Henk laten bouwen en alles is na 13 jaar nog als nieuw dus Knoefcamperbouw is een solide camperbouwer.